PRAZNIČNI BAZAR 2022

Prihaja čas praznikov, zato smo v tem času še bolj naklonjeni in pripravljeni na sodelovanje, da pomagamo drugim, da osrečimo sebe in druge ter tako poskrbimo za še večjo čarobnost.

December smo pričeli s prazničnim bazarjem v organizaciji Šolskega sklada Osnovne šole Zagradec, kjer so se prijetno družili naši učenci, starši, učitelji in ostali obiskovalci. Ob vhodu nas je pozdravil Božiček, s katerim smo se lahko fotografirali in mu zaupali svoje želje.

Sledili smo vonju čaja ter sveže pečenih piškotov in šmorna, s katerim smo se z veseljem posladkali.

Zvok praznične glasbe nas je povabil v telovadnico. Ljudje so se ustavljali ob naših stojnicah in občudovali izdelke, ki so jih pripravili vsi učenci Osnovne šole Zagradec (matična šola, PŠ Ambrus, PŠ Krka).

Otroci so se zelo razveselili tudi srečelova, za katerega so dobitke prispevali lokalni ustvarjalci, podjetniki, obrtniki in učitelji.

Bazar je bil dobro obiskan. Obiskovalci so bili nasmejani in dobre volje, saj so se imeli priložnost družiti, poklepetati, kupiti izdelke in biti dobrodelni. Vsa zbrana sredstva so namenjena Šolskemu skladu Osnovne šole Zagradec.

Članice Šolskega sklada OŠ Zagradec