Arhivi Kategorije: ŠOLSKI SKLAD

ZBIRALNA AKCIJA PAPIRJA 

V mesecu oktobru smo izvedli 1. zbiralno akcijo odpadnega papirja. Skupaj smo zbrali 7,920 kilograma papirja in s tem šolski sklad obogatili s 493,25 €. 

Hvala vsem, ki ste bili del zbiralne akcije. Zahvala gre tudi učencem, ki so prostovoljno priskočili na pomoč pri zlaganju papirja: Maticu Grmu, Jakobu Globokarju, Žigi Temetu, Juretu Ferlinu in Mihi Glaviču.  

Se vidimo zopet aprila. 

Učitelji OŠ Zagradec 

Spomladanska zbiralna akcija papirja na OŠ Zagradec

V mesecu aprilu smo izvedli 2. zbiralno akcijo odpadnega papirja. Skupaj smo zbrali 5.690 kilogramov papirja in s tem šolski sklad obogatili s 520,05 €.

Hvala vsem, ki ste bili del zbiralne akcije. Zahvala gre tudi učencem Maticu Grmu iz 8. a, Jakobu Globokarju iz 8. a, Matiji Rojcu iz 7. b in Klemnu Zupančiču iz 7. b, ki so priskočili na pomoč pri zlaganju papirja.

Se vidimo ponovno naslednje šolsko leto.

Učitelji OŠ Zagradec

Koordinatorica: Erika Smrke

Učitelji: Katja Godec, Maruša Pust, Eva Ložak, Bogdan Vrhovec

PRAZNIČNI BAZAR 2022

Prihaja čas praznikov, zato smo v tem času še bolj naklonjeni in pripravljeni na sodelovanje, da pomagamo drugim, da osrečimo sebe in druge ter tako poskrbimo za še večjo čarobnost.

December smo pričeli s prazničnim bazarjem v organizaciji Šolskega sklada Osnovne šole Zagradec, kjer so se prijetno družili naši učenci, starši, učitelji in ostali obiskovalci. Ob vhodu nas je pozdravil Božiček, s katerim smo se lahko fotografirali in mu zaupali svoje želje.

Sledili smo vonju čaja ter sveže pečenih piškotov in šmorna, s katerim smo se z veseljem posladkali.

Zvok praznične glasbe nas je povabil v telovadnico. Ljudje so se ustavljali ob naših stojnicah in občudovali izdelke, ki so jih pripravili vsi učenci Osnovne šole Zagradec (matična šola, PŠ Ambrus, PŠ Krka).

Otroci so se zelo razveselili tudi srečelova, za katerega so dobitke prispevali lokalni ustvarjalci, podjetniki, obrtniki in učitelji.

Bazar je bil dobro obiskan. Obiskovalci so bili nasmejani in dobre volje, saj so se imeli priložnost družiti, poklepetati, kupiti izdelke in biti dobrodelni. Vsa zbrana sredstva so namenjena Šolskemu skladu Osnovne šole Zagradec.

Članice Šolskega sklada OŠ Zagradec

DEL DOHODNINE (0,3 %) ZA ŠOLSKI SKLAD OŠ ZAGRADEC


Spoštovani!

Nova pravila omogočajo, da Šolskemu skladu OŠ Zagradec namenite del svoje dohodnine, kar pomeni, da lahko del vaše dohodnine (do 0,3 %) namesto državnemu proračunu donirate šolskemu skladu.

To lahko storite na naslednja načina:

V portalu eDavki oddate obrazec »Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije«, v katerem kot davčno številko upravičenca navedete »51808340« in vpišete odstotek »0,3« in kliknite oddaj
vlogo.

ALI

V izpolnjen obrazec v PRILOGI: »dohodnina_os_zagradec.pdf« izpolnite še s svojimi podatki, ga natisnete in podpišete ter prinesete razredniku.

Najlepša hvala za sodelovanje.

S prijaznimi pozdravi,

predsednica Šolskega sklada OŠ Zagradec:
Mojca Pustovrh

JESENSKA ZBIRALNA AKCIJA PAPIRJA

V mesecu oktobru smo izvedli 1. zbiralno akcijo odpadnega papirja. Skupaj smo zbrali 10,370 kilogramov papirja in s tem šolski sklad obogatili s 1.514 €.

Hvala vsem, ki ste bili del zbiralne akcije. Zahvala gre tudi učencem Maticu Mišmašu iz 8. a, Mihi Hrovatu iz 8. b, Davidu Mavru iz 6. b in Mihi Glaviču iz 7. b., ki so prostovoljno priskočili na pomoč pri zlaganju papirja.

Se vidimo zopet aprila.

Učitelji OŠ Zagradec