Leta hitro tečejo in že je pred nami čas, da se poslovimo od sošolcev, učiteljic in naše drage razredničarke Dragice Šteh. Štiri čudovita leta smo 9.Z zaključili v četrtek, 11.6., z nepozabno valeto. Kljub trenutnim razmeram smo stopili skupaj in speljali čudovit večer, poln lepih spominov, nasmeškov na obrazih pa tudi solzice so se zaiskrile v soju zvezd 9.Z. Po slovesnem prihodu zvezd večera – zvezd 9. Z, smo začeli s prekrasnim programom, ki smo ga pripravili. Tudi zaplesali smo, sicer malo drugače kot po navadi, a važno je da smo se zabavali. Gospod ravnatelj Marjan Potokar je najuspešnejšim devetošolcem podelil tudi priznanja. Lepe besede in popotnico za naprej pa nam je namenila tudi naša vodja šole, gospa Darja Strah. Na koncu je sledil še ganljiv govor najboljše razredničarke na svetu, naše razredne mame. In kakor je zaključila, bo res, na pot do uresničitve svojih sanj, prav vsak vzel košček njenega srca  in ga vedno nosil s seboj. Vsak od nas sedaj odhaja naprej, po svoji poti, a prijatelji in prelepi spomini bodo ostali za vedno.

 

V petek smo se poslovili tudi od naših naslednikov, naših osmarjev. Pripravili smo jim predajo ključa, kjer so plesali, reševali kvize o nas, predvsem pa smo se vsi zelo zabavali in se do solz nasmejali. Oba razreda sta se zelo trudila in na koncu smo po napetem dvoboju  med 8. aZ in 8. bZ le dobili zmagovalca.

Ključ so si prisvojili učenci 8. aZ razreda.

Dragi osmarji, želimo vam prijetno in lepo preživeto zadnje leto na tej šoli. Veliko se smejte in se zabavajte, saj bo to leto prehitro minilo.

vaš   9.Z